Club Member? הטבות ממתינות לך. להרשמה/התחברות

בלוג קוסמטיקה ורוקחות טבעית

שמן זית - לבנדר קוסמטיקה טבעית

שמן זית לפנים

שימוש בשמן זית לפנים הוא אחד השימושים העתיקים לשמן זית החל מתקופת הפרעונים.

שמן זית הוא שמן שארץ ישראל התברכה בו והייצוא של סבונים משמן זית היה מענפי הייצוא העיקריים של ארץ ישראל עוד מלפני קום המדינה.

שמן זית משמש כתוסף תזונה ולתעשיית הקוסמטיקה מזה עידנים בעיקר באזור הים התיכון שם גידולו נפוץ.
בלבנדר אנו משתמשים במוצרים רבים בשמן זית כתית מעולה כולל בסבונים המוצקים והנוזליים, שמפו, קרם הפנים שלנו, שפתונים ועוד..

שמן זית מכיל בעיקר חומצת שומן חד בלתי רווי – Oleic acid ובנוסף אליה הוא מכיל oleuropein – המרכיב העיקרי שנחקר ונמצא כבעל פעולות פרמקולוגיות מרכזיות כולל – פעילות אנטי-דלקתית, נוגד חימצון, פעילות נגד חיידקים ווירוסים ועוד פעולות רבות (1,2) ו- hydroxytyrosol – נוגד חימצון עצמתי. מרכיבים אלו מעניקים לשמן את הטעם המריר.

מוצרי קוסמטיקה טבעית עם שמן זית לטיפוח עור הפנים

טיפוח לגבר – קרם פנים לאחר גילוח

להרגעת העור ולגילוח קרוב וחלק, תערובת שמנים אתריים מיוחדת לאחר הגילוח המעניק לחות לעור, מרגיע ומזין.
130.00

סבון פנים טבעי משמן זית – לניקוי פנים טבעי

לניקוי פנים טבעי, עדין ויסודי בריח מדהים של נרולי, לבנדר וגרניום. הסבון מנקה את
57.00

קרם פנים טבעי – מזין עם שמן זית

מזין ומאזן על בסיס שמן זית המעניק הזנה עמוקה וטיפוח העור. לקרם תכולה גבוהה
120.00

קרם פנים טבעי – קרם לילה אנטי אייג‘ינג

כשאת ישנה הוא עובד, נספג אל השכבות העמוקות, מזין אותן באסטקסנטין (אצה אדומה), מונע
285.00

שמן זית מילון מונחים

  • שמן זית כתית – שמן זית המופק במעיכה מכנית בלבד ללא תוספת החומרים הכימיים המשמשים בכל ייצור השמנים המזוככים.
  • שמן זית בכבישה קרה – בכבישה קרה מפיקים את השמן בטמפרטורה שלא עולה על 35 מעלות צלסיוס
  • בכבישה חמה מפיקים יותר שמן מהזיתים אבל החימום פוגע בשמן ופוגם באיכויותיו.
    זהו ההבדל גם בין סבונים בשיטה הקרה או השיטה החמה.

דרגות איכות של שמן זית

  • השמן האיכותי ביותר הוא שמן כתית מעולה Extra Virgin- בעל רמת חמיצות של עד 0.8%
  • שמן קצת פחות איכותי הוא  שמן כתית Virgin שהוא בעל חמיצות של עד 2%.
  • שמן זית רגיל ordinary – בעל חמיצות בשיעור של עד 3.3%.

שימושים בשמן זית

הידעתם שמן הזית יכול לשמש אותנו בעת הצורך ולא רק בסלט? שמן הזית נרתם לשגרת הטיפוח והטיפול ועושה נפלאות לעור ולגוף.

  • כפית שמן זית עם מים חמימים בבוקר ימנעו עצירות ויסייעו להורדת כולסטרול.
  • המלצה זו מתאימה גם למניעת חמרמרת(הנגאובר)- שמן זית מגן על הקיבה ממגע ישיר עם אלכוהול ומאט את הספיגה.
  • אם את מעונינת לטפח את הגוף מבלי לצאת מהבית ניתן להשתמש בשמן זית כקרם הזנה לגוף ולפנים. במקרה שהעור יבש או מגורה לשמן זית יכולת להזין ולשקם עור.
  • אם תרצי להתפנק ממש ניתן להשתמש בשמן זית כשמן בסיס לעיסוי. הוסיפי שמנים אתרים (10 טיפות ל100 סמק) ותהני משמן עיסוי שכל מרכיביו טהורים.
  • שמן זית יעיל גם לאם ולתינוק. במקרה של פטמה סדוקה ניתן להרגיע את הכאב ולעזור לשיקום העור ע”י שמן זית.
  • ניתן לעסות את התינוק עם שמן זית ואפילו להוסיף לאמבט כמה טיפות – רק צריך להזהר שלא להחליק!
  • שמן זית בטמפרטורת הגוף עם שום יכול להקל על דלקת אוזנים – באוזן ומסביב לה וגם כעזרה ראשונה במקרה של תולעים.

שמן זית לעור הפנים במוצרי הקוסמטיקה הטבעיים של לבנדר

במוצרים רבים בלבנדר קוסמטיקה טבעית לטיפוח עור הפנים תוכלו למצוא שמן זית כמרכיב מרכזי כך אנו משתמשים בתכונותיו המעולות של שמן זית לעור הפנים. בין המוצרים תוכלו למצוא קרם פנים משמן זית, סבון פנים משמן זית, שפתון לשפתיים יבשות ועוד מוצרים רבים.

שמן זית הוא מרכיב מרכזי במוצרים שלנו. תוכלו למצוא אותו מעשיר את הסבונים המוצקים והסבונים הנוזליים והקרמים המיוחדים שלנו תוך שימוש במלוא תכונתיו המצויינות של שמן זית.

שמן הזית בו אנו משתמשים הוא שמן זית איכותי ביותר הנרכש רק מבעלי מטעי זיתים קרובים לנו שאנו יכולים לעקוב ולהכיר את תהליך גידול הזיתים ולהבטיח שהשמן בו אנו עושים שימוש הוא שמן זית כתית מעולה. (יש בארץ בעייה גדולה במציאת ספקים איכותיים שלא מערבבים את השמן זית עם שמנים אחרים זולים בהרבה).
לכל מוצרי לבנדר המכילים שמן זית.


 

מקורות:

  • Omar SH, Oleuropein in Olive and its Pharmacological Effects, Sci Pharm. 2010 Apr 23;78(2):133-154. PMID: 21179340
  • Visioli F, Poli A, Gall C. .Antioxidant and other biological activities of phenols from olives and olive oil. , Med Res Rev. 2002 Jan;22(1):65-75, PMID: 11746176

כל הכתוב באתר על דעת הכותבים ומיטב ניסיונם ואינם תחליף לחוות דעת רפואית.

שאלות? התלבטות? אנו בלבנדר קוסמטיקה טבעית נשמח לעמוד לשרותיכם. דברו איתנו בצ’ט או בטלפון 077-2127172 או במייל

כתיבת תגובה

האי מייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים*

חשוב לנו שתדעו

אנחנו מייצרים ברישיון משרד הבריאות ובאיכות עולמית לפי תקן תנאי יצור נאותים ובפיקוח מכון התקנים

כל המוצרים מיוצרים בישראל בבית המלאכה שלנו בפרדס חנה בעבודת יד מוקפדת עם שמן זית ישראלי

משתמשים רק בחומרי גלם טבעיים ומוכרים שנים רבות כבטוחים לשימוש בכל רחבי העולם, ללא ניסויים בבעלי חיים ובמקסימום בטיחות

לבנדר מייצרת אך ורק קוסמטיקה 100% טבעית נקייה מכימיקלים, משמרים, תוצרי נפט, חומרי ריח סינטטיים. רק טבעי עבורך!

לבנדר מייצרת קוסמטיקה אקולוגית ללא אריזות חיצוניות למוצרים, אריזות מתמחזרות ושפכים טובים לסביבה

שומרים על בעלי החיים- רוב המוצרים שלנו טבעוניים לחלוטין בפיקוח ויגן פרנדלי

סל קניות
Sidebar
דילוג לתוכן