שמן רוזמרין

39.00

שמן אתרי בעל ניחוח חזק ומרענן המשכך כאבים, מטהר, מרענן וממריץ. מצוין לדחיית כינים ולהיגיינת הראש, יעיל לטיפול באקנה, קשקשת, עור או שיער שמן.
10ml

מק"ט: 21039 קטגוריות: , מוצרים נוספים המכילים:
עומד בתקן GMP
100% עבודת יד
תהליך ייצור מעודד מיחזור וקיימות
לא עושים ניסויים בבעלי חיים
תוצרת הארץ
טבעוני
תיאור

שמן אתרי רוזמרין – Rosmarinus officinalis

שמן רוזמרין טהור מופק ע”י זיקוק בקיטור של הצמח כולו. ארץ המקור לשמן – מרוקו.

השמן בעל ניחוח חזק ומרענן, משכך כאבי ראש ושרירים, יעיל בטיפול באקנה, קשקשת, עור או שיער שמן, צמיחת שיער וורידים בולטים. עוזר להידוק עור רפה הודות להשפעתו המכווצת. ברמה הרגשית שמן אתרי רוזמרין ממריץ ומחזק.

שמן רוזמרין של לבנדר קוסמטיקה טבעית:

  • שמן איכותי ברמה הגבוהה ביותר.
  • שמן טהור ולא מדולל.
  • שמן טבעי ולא חומר ריח סינתטי.

שימושים מומלצים בשמן רוזמרין של לבנדר קוסמטיקה טבעית

  • הוסיפו 4 טיפות שמן רוזמרין של לבנדר רוקחות טבעית לכף שמן זית ועסו בתנועות מעגליות להקלה על שרירים תפוסים.
  • טפטפו 4-5 טיפות שמן רוזמרין במבער שמנים להרגעה והקלה על כאב ראש
  • שתלו שיח רוזמרין בחצר או בעציץ – זהו צמח חזק ובריא הגדל היטב בארץ ומעולה גם לבישול וגם להרחקת יתושים וחרקים.
  • מכת כינים? פעמים רבות אנו רואים המלצות על שימוש בשמן אתרי רוזמרין מרוכז ישירות מאחורי האוזניים למניעת הידבקות בכינים. בלבנדר קוסמטיקה טבעית לא ממליצים על שימוש ישיר על העור בשמן אתרי בגלל עצמתו הרבה. אם בכל זאת רוצים,  ניתן לדלל את שמן הרוזמרין בשמן שקדים מתוקים או בשמן זית ואז לעסות מעט את כל השיער בבוקר.

מוצרי קוסמטיקה טבעיים מומלצים המכילים שמן רוזמרין

  • דאודורנט טבעי לבנדר רוזמרין עם ריח נהדר ואפקטיביות לאורך כל היום. הדאודורנט הטבעי הזה יגן עלייך מריח הזיעה לשעות רבות ללא הפרעה לתהליך ההזעה הטבעי החשוב כל כך לגוף. הדאודורנט קיים בסטיק טבעוני ונוח לשימוש ובקרם דאודורנט חסכוני לשימוש.
  • קרם ומסכה טבעית לשיער על בסיס שמן קוקוס, נהדר לשימוש יום יומי למתולתלות. משמש לעיצוב וסידור השיער עם מראה בריא וכן כמסיכה עם הזנה עמוקה לשיער יבש ופגום.
  • שמפו מוצק ושמפו נוזלי משמן זית – שמן הרוזמרין מעולה לשיער ולכן אנו עושים בו שימוש גם בשמפו המוצק, החסכוני לסביבה והנוח לשימוש שלנו וגם בשמפו הנוזלי אשר מטפחים את השיער ומיטיבים עם עור הקרקפת.

יש להשתמש בשמנים אתרים לפי הוראות מטפל או מתכון ארומתרפי.

לשימוש על העור יש לדלל את השמן האתרי בשמן בסיס או בתוך קרם.

לשימוש בחלל החדר או לבישום ניתן להשתמש במבער שמנים, במפיץ ריח לרכב או בתליון ארומתרפי ו/או לערבב עם מים ולהתיז בחלל החדר.

שמן אתרי הוא שמן מרוכז ועצמתי מאוד – השתמשו תמיד בכמות קטנה שלו ומדולל.

*לא מומלץ לשימוש בתקופת ההיריון

שמן אתרי טהור רוזמרין – Rosmarinus officinalis

מידע נוסף
גודל

10 סמ"ק

חוות דעת (0)

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן רוזמרין”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

משלוחים
סכום רכישהשליח עד הבית
0-149 ₪30
150-299 ₪15
300-349 ₪חינם!
מעל 350 ₪חינם!חינם!חינם!

 

לתשומת ליבכם לאור המצב לעיתים ייתכנו עיכובים במשלוחים.להזמנות טלפוניות 077-2127172 חדש! לתושבי המרכז משלוח מהרגע להרגע באזור המרכז בהזמנות טלפוניות בלבד.משלוח לכל רחבי העולם בהזמנות טלפוניות בלבד. למדיניות המשלוחים המלאה לחץ כאן