שמן ורדים

78.00420.00

שמן רוז אבסולוט טהור או מדולל בחוחובה כבישה קרה, בניחוח עמוק, חושני, מתוק. לשמן עצמה נשית גבוהה, והוא ידוע כשמן מעורר (אפרודיזיאק).
5ml

נקה
מק"ט: 21302 קטגוריות: ,
עומד בתקן GMP
100% עבודת יד
תהליך ייצור מעודד מיחזור וקיימות
לא עושים ניסויים בבעלי חיים
תוצרת הארץ
טבעוני
תיאור

שמן ורדים – Rosa damascena

שמן ורדים אבסולוט Rose Absolute מופק ממיצוי מלא (אבסולוט) של עלי התפרחת של הורד הדמשקאי. אנחנו מביאים אליכם את השמן היישר מעמק הוורדים בבולגריה.

ליצירת ליטר שמן ורדים נדרשים כ- 4 טון של פרחי ורדים!
שמן הוורדים אבסולוט שלנו ניתן לרכישה מרוכז טהור או מדולל בשמן חוחובה מכבישה קרה ישראלית. ניחוחו עשיר, מתוק ועמוק. השמן מצוין לשיפור מצב הרוח במקרים של דיכאון, משפר את ההרגשה ומשמח. בנוסף הוא נחשב לשמן המשפיע על מערכת הרבייה הנשית במקרים של כאבי מחזור.
מי שאוהב את ריחו המתוק והמשמח יודע שאין תחליף לריחו של שמן ורדים אמיתי.
לא ניתן להשוות את השמן של לבנדר קוסמטיקה טבעית לכל החיקויים הסינתטים הקיימים בשוק, שמתיימרים להיות הדבר האמיתי.

שמן ורדים של לבנדר קוסמטיקה טבעית

  • שמן איכותי ברמה הגבוהה ביותר המופק בעמק הוורדים בבולגריה
  • שמן טהור מעולה ועדין ניתן לרכישה טהור מרוכז או מדולל בשמן חוחובה מכבישה קרה ישראלית
  • שמן טבעי ולא חומר ריח סינתטי.

שימושים מומלצים בשמן ורדים של לבנדר קוסמטיקה טבעית

  • רוצים לקחת את השמן אתכם לדרכים? טפטפו מספר טיפות שמן ורד של לבנדר רוקחות טבעית על חתיכת בד או לחלופין על הספוג במפיץ הריח לרכב שיהפוך את כל האוטו לגן של פרחים על גלגלים.
  • שמן הוורדים מעולה לטיפול גם בכאבי מחזור! דללו כ- 4-5 טיפות בכף שמן שקדים ועסו את הבטן בתנועות סיבוביות.

מוצרי קוסמטיקה טבעיים מומלצים המכילים שמן ורדים

  • מי פנים ורדים ואלוורה –  מי ורדים אורגניים המופקים בקיטור מהוורד הדמשקאי יחד עם האלוורה ירעננו וישמחו את עור פנים שלכם ויכינו אותם לשגרת הטיפוח היומי.

יש להשתמש בשמנים אתרים לפי הוראות מטפל או מתכון ארומתרפי.

לשימוש על העור יש לדלל בשמן בסיס או בתוך קרם.

לשימוש בחלל החדר או לבישום ניתן להשתמש במבער שמנים, במפיץ ריח לרכב או בתליון ארומתרפי ו/או לערבב עם מים ולהתיז בחלל.

שמן הוורדים שלנו המדולל בחוחובה ניתן לדלל מעט לפני השימוש אם בכלל.

שמן ורדים אבסולוט בריכוז 5% בשמן חוחובה (במידה ותרצו שמן ורדים לא מדולל בחוחובה דברו איתנו.)

או שמן ורדים אבסולוט טהור ומרוכז.

Rosa damascena absolute 5% in Jojoba Oil

מידע נוסף
ריכוז

5 סמ"ק ורדים טהור, 5 סמ"ק ורדים בחוחובה

חוות דעת (0)

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן ורדים”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

משלוחים
סכום רכישהשליח עד הבית
0-149 ₪30
150-299 ₪15
300-349 ₪חינם!
מעל 350 ₪חינם!חינם!חינם!

 

לתשומת ליבכם לאור המצב לעיתים ייתכנו עיכובים במשלוחים.להזמנות טלפוניות 077-2127172 חדש! לתושבי המרכז משלוח מהרגע להרגע באזור המרכז בהזמנות טלפוניות בלבד.משלוח לכל רחבי העולם בהזמנות טלפוניות בלבד. למדיניות המשלוחים המלאה לחץ כאן