שמן אתרי יסמין

78.00420.00

שמן אתרי עצמתי ויוקרתי, מרגיע ומחמם ומטפל בעור יבש ומגורה. היסמין גם משכך כאבים ומעורר מינית.
5ml

נקה
מק"ט: 21049 קטגוריה:
עומד בתקן GMP
100% עבודת יד
תהליך ייצור מעודד מיחזור וקיימות
לא עושים ניסויים בבעלי חיים
תוצרת הארץ
טבעוני
תיאור

שמן אתרי יסמין – jasmine essential oil

שמן אתרי יסמין אבסולוט מופק מפרחי היסמין.

שמן עצמתי ויוקרתי, בעל ריח נפלא, יכולת הרגעה וחימום. שמן משמח ומעורר מינית.
יעיל לטיפול במקרים של עור רגיש, יבש או מגורה, מטפל היטב באטופיק דרמטיטיס, אקנה, וקמטים, משכך כאבים ומקל על בעיות נשימה.
פעמים רבות, בכדי להוזיל את עלות המוצר, משתמשים בשוק בשמן יסמין סינתטי.
כאן בלבנדר קוסמטיקה טבעית תמצאו שמן אתרי יסמין אבסולוט אמיתי ואיכותי בשמן חוחובה ישראלי בכבישה קרה.
אם ברצונכם בשמן יסמין אבסולוט לא מדולל דברו איתנו.

שמן אתרי יסמין של לבנדר קוסמטיקה טבעית

  • שמן איכותי ברמה הגבוהה ביותר.
  • שמן טהור אבסולוט המכיל את כל רכיבי הפרח מדולל בשמן חוחובה בכבישה קרה.
  • שמן טבעי ולא חומר ריח סינתטי.

שימושים מומלצים בשמן אתרי יסמין של לבנדר קוסמטיקה טבעית

  • שמן היסמין נחשב לשמן ייחודי אשר לא ניתן להישאר אדישים אליו. הוא מעורר מינית ומזוהה עם נשיות ותשוקה. 5-6 טיפות שמן יסמין במים במבער שמנים יוסיפו אווירה ורוגע בחדר למקום מיוחד במינו.
  • סובלות מכאבי קדם מחזור? ערבבו 2,3 טיפות שמן יסמין אבסולוט בחוחובה ו- 2,3 טיפות שמן ורדים עם 2 כפות שמן שקדים ועסו את הבטן בתנועות סיבוביות.

מוצרי קוסמטיקה טבעיים מומלצים המכילים שמן אתרי יסמין

  • קרם פנים אנטי אייג’ינג – קרם מעולה לשימוש יומיומי, נספג בקלות ומזין את העור במגוון שמנים וויטמינים מעולים. הקרם מכיל גם מיצוי האצה האדומה – אסטקסנטין תוסף העל גם בתזונה וגם בקוסמטיקה שם מוכחת יכולתו לפרק רדיקלים חופשיים ולמנוע הזדקנות ולעזור במניעת פיגמנטציה.
  • סרום שיער – תערובת שמנים עדינה עם נגיעת יסמין מנצחת, הנספגת בקלות בשיער ומותירה אותו רך ונעים עם מראה בריא, תוך מניעת פיצול השיער.

יש להשתמש בשמנים אתריים לפי הוראות מטפל או מתכון ארומותרפי.

לשימוש על העור יש לדלל את השמן האתרי בשמן בסיס או בתוך קרם.

לשימוש בחלל החדר או לבישום ניתן להשתמש במבער שמנים, במפיץ ריח לרכב או בתליון ארומותרפי ו/או לערבב עם מים ולהתיז בחלל.

שמן אתרי יסמין אבסולוט מדולל בחוחובה ולכן לשימוש ניתן לדלל אותו מעט.

שמן יסמין אבסולוט טהור או 5% שמן יסמין אבסולוט טהור בחוחובה ישראלית מכבישה קרה

Jasmine Absolute or Jasmine Absolute in Jojoba Oil

מידע נוסף
ריכוז

5 סמ"ק יסמין אבסולוט טהור, 5 סמ"ק יסמין אבסולוט בחוחובה

חוות דעת (0)

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן אתרי יסמין”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

משלוחים
סכום רכישה שליח עד הבית דואר רשום צ'יטה שופס
0-149 ₪ 30 20 15
150-249 ₪ 15 15 חינם!
250-349 ₪ 10 10 חינם!
מעל 350 ₪ חינם! חינם! חינם!

 

לתשומת ליבכם לאור המצב החל מה- 28 למרץ 2020 ניתן להזמין רק עם שליח עד הבית בקנייה מעל 250 ש"ח חינם! צ'יטה שופס כולל אספקה לנקודת חלוקה ליד ביתך. חדש! לתושבי המרכז משלוח מהרגע להרגע בהזמנות טלפוניות בלבד.משלוח לכל רחבי העולם בהזמנות טלפוניות בלבד. למדיניות המשלוחים המלאה לחץ כאן