שמן אתרי ברגמוט

39.00

שמן משמח המקל על חרדה, מווסת תאבון, מסייע בטיפול במחלות החורף ומעולה לטיפול בפיגמנטציה והבהרת העור.

נקה
מק"ט: אין מידע קטגוריה:
עומד בתקן GMP
100% עבודת יד
תהליך ייצור מעודד מיחזור וקיימות
לא עושים ניסויים בבעלי חיים
תוצרת הארץ
טבעוני
תיאור

שמן אתרי ברגמוט – Citrus Bergamia

שמן אתרי ברגמוט טהור של לבנדר קוסמטיקה טבעית מופק ע"י כבישה קרה של קליפות פרי שהוא הכלאה בין אתרוג לחושחש ארץ המקור לשמן – איטליה.
שמן אתרי ברגמוט משמח, מרענן, מקל על חרדה ואנטי דלקתי מקל על פסוריאזיס וזיהומים ומווסת תאבון. מומלץ לטיפול במחלות החורף הודות לתכונותיו המחטאות, הורדת חום, משחרר כיח ומועיל לבעיות נשימה ככברונכיט.

שמן אתרי ברגמוט של לבנדר קוסמטיקה טבעית

  • שמן איכותי ברמה הגבוהה ביותר.
  • שמן טהור ולא מדולל.
  • שמן טבעי ולא חומר ריח סינטטי.

שימושים מומלצים בשמן אתרי ברגמוט של לבנדר קוסמטיקה טבעית

  • אנו ממליצים להשתמש ב- 3-4 טיפות במבער על מנת ליצור אוירה טובה ושמחה בבית.
  • ניתן גם להכין משמן הברגמוט שמן עיסוי משמח ומבהיר עור – תוך עירבוב של 4 טיפות שמן אתרי בשתי כפות שמן זרעי ענבים. אך יש לזכור שלאחר העיסוי אין להיחשף לשמש לפחות ל- 8 שעות.
  • שמן ברגמוט מעולה לטיפול בדלקות שתן – ניתן לטפטף 5-6 טיפות שמן אתרי לאמבט מים ולהינות גם מהריח וגם מהפעילות, מומלץ להוסיף לאמבט גם 3-4 כפות מלחי אמבט או מלח בישול לשיפור האמבט.

מוצרי קוסמטיקה טבעיים מומלצים עם שמן אתרי ברגמוט

  • שילוב שמנים – שמחת הדרים – שילוב של שמנים אתריים טהורים מרוכזים ממשפחת ההדרים המשמחת והכייפית עם נגיעת וניל קטנה לשילוב מושלם – ניתן לשימוש במפיץ ריח לרכב, במבער שמנים בבית ועוד.
  • נשימה- שילוב שמנים – שילוב של שמנים אתריים טהורים מרוכזים המעולים להקלה על שיעול ופתיחת דרכי הנשימה עם שמנים אתריים כרבנטיסרה ואקליפטוס לימוני ועוד.
  • סרום פנים ללילה וקרם פנים לילה אנטיאייגי'נג עם האצה האדומה – תוסף העל – המעולה לטיפוח העור כאשר השמן האתרי ברגמוט עוזר בתהליך הבהרה טבעי לעור ובגלל השימוש בו יחד שמן לימון הסדרה מיועדת לשימוש בלילה בלבד כאשר האצה האדומה מוכחת במחקרים רבים כמורידה את ייצור המלנין בעור בעד 40% ובכך מקטינה לאורך זמן פיגמנטציה יחד עם בעיות עור רבות נוספות.

יש להשתמש בשמנים אתריים לפי הוראות מטפל או מתכון ארומותרפי.

לשימוש על העור יש לדלל את השמן האתרי בשמן בסיס או בתוך קרם.

לשימוש בחלל החדר או לבישום ניתן להשתמש במבער שמנים, במפיץ ריח לרכב או בתליון ארומותרפי ו/או לערבב עם מים ולהתיז בחלל.

שמן אתרי שמן מרוכז ועוצמתי מאוד – השתמשו תמיד בכמות קטנה שלו ומדולל.

שמן אתרי ברגמוט הוא שמן ממשפחת ההדרים – אין להיחשף לשמש 8 שעות לאחר שימוש בשמן על העור.

שמן ברגמוט טהור המוק בכבישה קרה של קליפת פרי של עץ הדר – חיבור בין חושחש לאתרוג.

Bergamot (Citrus Aurantium Bergamia) Oil

מידע נוסף
גודל

10 סמ"ק

חוות דעת (0)

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן אתרי ברגמוט”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

משלוחים
סכום רכישהשליח עד הביתדואר רשוםצ'יטה שופס
0-149 ₪301515
150-249 ₪1510חינם!
250-349 ₪10חינם!חינם!
מעל 350 ₪חינם!חינם!חינם!

 

צ'יטה שופס כולל אספקה לנקודת חלוקה ליד ביתך. חדש! לתושבי המרכז משלוח מהרגע להרגע בהזמנות טלפוניות בלבד.משלוח לכל רחבי העולם בהזמנות טלפוניות בלבד. למדיניות המשלוחים המלאה לחץ כאן
שאלות ותשובות
שאלות ותשובות - שמן אתרי ברגמוט

ש: למה אסור להיחשף לשמש לאחר מריחת שמן ברגמוט על העור?

ת: שמן ברגמוט ככל משפחת השמנים מפרי ההדר הוא שמן פוטוטוקסי. שמן שכאשר נחשף לשמש כשהוא על העור עלול לגרום לפגיעה בעור ולכן אין להיחשף לשמש לאחר השימוש בו.